Hurra ! Konstig sak att hurra för va ? Haha men så e de, speciellt då de man fått upp från sonden vart grönt på senaste. Men nu e de bearbetat vitt å typ 1ml vid varje matning. Å han hade 1.5 mm mat igår å idag 3ml! Så han har ökat 100% i köket på ett dygn! De e ju toppen. Loke, han är en riktig stor skitare han. Han får mat hela tiden via stor spruta i sin sond. Så man kan nästan räkna med en bajs vid varje byte ;) i alla fall varannat. Men hör vilken mamma ja blivit ! Skriver om grabbarnas bajs lixom. 


Jonas har flugit hem till Östersund ikväll.  Vi måste ju flytta i månadsskiftet så han åkte hem nu för å plocka i de vi inte vill ändra ska va å plocka med. De han inte hinner, å om vi blir kvar här länge till, de packar våran familj ihop åt oss. 
Sen får vi nog he bort städ till en firma för de e inge man kommer orka stå i. 

Jag har nyss gosat lite med Loke medan de greja med storebror Bobby å efter de ska han vila. Men imorgon ska ja få sitta med båda samtidigt !!! Huuur underbart kommer inte de va då?! En milstolpe ja trodde skulle komma längre bort. 


Trollen håller napparna helt själv ♡ 



Nu va min plan att duscha å tvätta håret. Har inte tvättat de seb i söndags....hehe. 
MEN eftersom jonas inte ens e kvar å ja inte har nån å va fräsch för så tänker ja placera mig i sängen med clementiner, bubbelvatten & godis å kika på idol ♡ 


Mia

Det är helt otroligt vad starka de små liven är🙌 och hur starka ni är som föräldrar!
Snart får ni komma hem allihopa och fortsätta växa och utvecklas🙏
Det är kul att få följa de nyfiknas resa även om jag också förstår att den bitvis är en bergochdalbana 🎢
Ta hand om er🌸

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress