14 november 2017

Hemfärd!!

Tvillingarna Vardag

Igår kväll fick vi veta att vi skulle få flyga hem idag, så skönt ! Men vi valde att inte säga de till nån för att överraska & för att varje gång dom vart på väg att skicka hem oss har vi sagt det till familj å vänner & då har de blivit jinxat så vi inte åkt hem. 


Vi åkte efter målet vid 8. Dom fick som tur va åka i samma kuvös å vi fick följa med i flyget. Annars e de oftast en å en & att föräldrarna får åka hem på eget vis. Men vi hade tur ! 

De kom in läkare å sköterskor till oss som haft hand om killarna å så hejdå å kramades lite. Vi tackade alla så mycket för allt de gjort för killarna. Så tacksamma för deras hjälp! 
Sen transporterades vi med en feeet ambulansbuss till Arlanda. Där väntade ett privatflyg på oss ;) okej då.. ambulansflyg. Men de e ju privatflyg de me. De stod iaf på samma ställe som där privatflygen landar å vi fick gå in i samma louge som deras. Så lyxigt. Skumpa å gratis mat. Woop woop! 
 Flögs hit på 50 min å de gick super. Killarna skötte sig fint ! Blev bara lite varma av att skeda med varandra.
Väl hemma på plats så fick dom åka ambulans till sjukan & ja å jonas åkte taxi bakom dom.

Nu har vi landat här i vårt rum, men killarna är i ett rum anslutet till personalen så dom ska ha extra koll på dom ifall de blir nån svacka efter transporten. De ska bara va där tills imorgon sen kommer de in till oss här ♡ 

Brorsan & jonas syster Ebba va de första vi ringde å berätta att vi var tillbaka. Dom hade första tjing å komma tyckte vi. Dock är lilla Livli sjuk så brorsan ska vänta med å komma hit. Ebba va å jobbade men låna en bil av en kollega å kom hit på en gång. 
Hon har stått å beundrat de små liven ett bra tag nu. Men åkte just tillbaka till jobbet. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress