16 oktober 2017

Stockholm!

Tvillingarna Vardag

Hallå alla fina! Jag måste ju uppdatera er om det går. 


Ja åkte ju in till förlossningen i morse pga värkar. Dom mätte ctg flera gånger & gjorde även vaginalt & vanligt ultraljud. Vi gjorde det en gång till efter ctg koll nr 2. Då dom satte mig på dropp alltså. 
Tanken va ju å bo kvar i stan i 48h med droppet för att stanna ner. Men värkarna har fortsatt. 
   Då dom gjorde det andra ultraljudet så såg dom att livmodertappen var mer påverkad än innan. Så då beslöt dom sig att kontakta Umeå för å skicka dit mig. 
De blev en chock!! Ja vart helt ställd för ja skulle ju bara in å kolla å sen dra på salongen. De enda ja hade packat med mig va nån banan & sminkväskan för ja skulle spackla på mig lite innan jobbet. 

Jonas fick va kvar ett tag medan ja skulle smälta detta & skriva en packlista.  För dom så även att man vet inte va som händer när ni är där. Så man fundera ju på vad man ska ha med sig.. 
  De vi visste då var att ja skulle flygas å jonas ta bil. Så ja skicka hem jöns för å packa å ringde ner mamma å pappa för sällskap.  

Efter ännu ett ultraljud som visade oförändrat så fick ja ett rum å lite mat. Då kom en barnmorska å så; kommer jonas Snart? För skjutsen kommer snart. 
What?! Han tror ju att han ska köra när han e klar :O 

Så ha ringde han å då blev de lite panik. Haha ! Vafan!!! Du har ju inga strumpor som sitter ihop i par!? : nä.. Ja brukar aödrig ha brott å hitta strumpor.. 
Jonas; Ja. Men i såna här situationer hade de vart bra. 
Haha älsklings jöns. 
 Han kom i tid i alla fall. Ja blev nerbäddad å inskjuten i en ambulans. Sen privatliv till Stockholm! De va fullt i Umeå & i Uppsala. Men Stockholm blev väl bra. 
 De va inte riktigt lika roligt att liga fastspänd i ett sånt litet kompakt flyg som alltid krasha på äventyrsfilmer. Men nu är vi framme å hel i sthlm. 

Läget är oförändrat. Ja har fortfarande värkar & dropp.  Anledningen till att vi åkte hit är för att i Östersund "tar man inte hand om bebisar under vecka 28".  Vi har 27 fullgångna veckor imorgon!!! Fusk. 
 Så vi hoppas att allt blir stillsamt för grabbarna och att dom Stannar inne till MINST vecka 28. Så vi iaf får va på hemmafronten om nåt händer ♡♡♡ 

Korken å veo.  Mamma å pappa vill gärna träffa er med inte än!!!! 

Ida

❤❤❤

Anonym

Grattis!! Tvillingar är det bästa som finns. Trust me! Har 2 nykläckta 2åringar här hemma. De kommer komma tuffa tider men kom ihåg efter regn kommer solsken och x2 med tvillingar. LYCKA TILL
KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress