sassysantina.blogg.se

Sassy me, en pingla från de Jämtländska skogarna. Jobbar som frisör & frans stylist på min salong "Salong Santina". Är beräknad tvillingpojkar i Januari-18 ! Follow me, ja ska försöka underhålla dig!

Superfina småpojkar

Publicerad 2017-09-04 10:47:36 i Allmänt, Tvillingarna, Vardag,

Nu har vi vart på ultraljudet å kollat så att småkillarna växer som de ska. Å det gjorde dom! Den ena lite lote större än den andra. Men de e ju fullt normalt. Dom är riktigt livliga smågrabbarna. Ena sparka den andra i rumpan när vi försökte kolla att allt såg bra ut med han. Å när vi skulle kolla på sparkarn så ville han bara göra konster å vrida sig bort. Men de gick bra till slut :) 

Nu såg man lättare hinnan mellan dom, som gör att dom inte kan tjorrva in sig i varandra. Så de var en lättnad. Annars om de är utan hinna, vilket är mycket ovanligt, så är de lätt hänt.  Men fast det är en hinna är det fortfarande enäggs. Dock är det DNA test som görs när de kommit ut, om man vill de, som visar till 100% om det är enäggs. Dom ligger i alla fall i ett ägg men två olika "kapslar". 


När vi kollat klart på dom så gick vi på expressohouse å fikade. Jonas var super hungrig men ja tog bara en kopp te. Vi prata lite om grabbarna & vårt blivande hem. 

Allt känns så bra nu!! ♡♡♡♡ 


Kommentarer

Postat av: Sara Svensson

Publicerad 2017-09-04 10:58:27

Wow, vad häftigt med tvillingar! Mäktigt vad kroppen kan klara av!

Svar: Ja super coolt! :D
sassysantina.blogg.se

Postat av: NORRSKEN EMMISH

Publicerad 2017-09-04 11:12:34

va kul med uultraljud foton =)

ha en underbar måndag
kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela