18 september 2017

Måndags update.

Vardag

Halloj alla ! Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Ja vet inte riktigt ja.. de känns som att man står å trampar på samma ställe utan att komma nånvart just nu. Tröttsamt. Men jag ska hålla min positiva inställning å hålla tummarna på att allt släpper å de går som vi vill. Försöker koppla vort negativitet. 


 Ja va upp på apoteket idag & köpte järntabletter. Mina värden hade sjunkit mycket för snabbt så nu e de till å ta det så dr blir som de ska. Man kanske känner skillnad i energin då. 
  Fick avbokning imorgon bitti så ska unna mig en sovmorgon då samt få ordning hemma. De behövs.   Det hade inte alls gått å bo kvar i våran lägenhet nu när killarna kommer. Den e aldeles för trång & de e som sagt 3 trappor upp utan hiss.. så vill man inte ha de med två barn. 
 Skulle vi inte köpa huset nu som vi kämpar me å få, å hinner vi inte få en lägenhet till vi måste ut ur våran, så kommer i alla fall ja flytta hem till mamma å pappa. Förhoppninsvis Jonas å men den diskussionen har vi inte tagit. Med tanke på att vi lever i nuet å hoppas på huset ♡ 

Förlåt för tråkig uppdatering. 
Hörs sen! ♡ 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress